Tafelzeil erg handig!

Tafelzeil is echt een heel erg handig middel om uw tafel heel simpel heel te houden. Zo kwamen mijn vrouw, 4 kinderen en ik er ook achter. We zijn namelijk laatst verhuist naar een nieuwbouwwoning in de buurt van Amsterdam. Echt een prachtige locatie en een prachtig huis. We zijn er dan ook heel erg trots op nieuwe huis en willen dat alles zo lang mogelijk mooi blijft.

Een tip van de buurman

Toen op een zaterdagmorgen de nieuwe tafel binnen kwam wisten we niet wat we zagen. Wat een beauty! Echt wat kan een tafel mooi zijn, zelfs de buurt kwam even langs om te kijken hoe de tafel eruit zag. Iedereen vond hem prachtig en er werd ook gezegd dat we er erg zuinig op moesten zijn. Zo kwam de buurman met een tip over tafelzeil. Het is een zeil wat je zo over je tafel kunt trekken waardoor de tafel altijd heel erg mooi blijft. De buurman had een een mooie tip gegeven, want het werkt echt!

Tafelkleed

Vroeger gebruikten we altijd nog een tafelkleed wat ook erg handig was, maar sinds kort gebruiken we dus, na de tip van onze buurman, tafelzeil wat ons heel erg goed bevalt. Persoonlijk kan ik het alleen maar toejuichen daarom wil ik u adviseren om een keer onder link van deze kop te kijken. Het is zeker de moeite waard!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.