Hoe scoor je een goedkope domeinnaam?

Je hebt de perfecte domeinnaam gevonden, nu rest nog de registratie. En niet onbelangrijk: de kosten. Want als je je domeinnaam wil behouden, dien je een terugkerende kost te betalen. Eentje die jij natuurlijk liefst zo laag mogelijk ziet!

Waarom kiezen voor een goedkope domeinnaam als je ook gratis websites kan aanmaken? Simpel: zoekmachines beschouwen gratis websites als minder betrouwbaar en dus minder relevant, waardoor ze helemaal niet zo goed scoren. Wil je dat gebruikers sneller op je website terechtkomen, dan investeer je dus beter in een goede domeinnaam. Maar dat betekent zeker niet dat je er astronomische bedragen voor moet neertellen!

Hostingpakket

Ben je van plan om veel verkeer naar je website te trekken, dan kies je best voor een hostingpakket. Doorgaans houdt dat in dat je op elk moment van de dag met je vragen en problemen terecht kan bij de hostingprovider. In het pakket zitten ook een mailbox, spam- en virusfilter en gebruik van Google Adwords. Allemaal diensten die je dataverkeer kunnen doen optrekken.

Let op met te goedkoop

Op internet vind je tal van hostingbedrijven die goedkope pakketten aanbieden. Toch pas je hier best mee op, want er kunnen addertjes onder het gras schuilen. Zo snoeien sommige providers in de aangeboden diensten om je toch maar een goedkope domeinnaam te kunnen aanbieden. Bij Combell krijg je waar voor je geld en betaal je een aantrekkelijk tarief voor een goedkope domeinnaam mét gratis voordelen. Kies je voor een hostingpakket, dan kost je domeinnaam zelfs niets tijdens het eerste jaar. Het overwegen waard!

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet met de tags , , . Bookmark de permalink.