rolluiken herstellen

Rolluik kapot en laten herstellen door een professionele technieker?

Wanneer je rolluiken kapot zijn, ben je bij ROMASS aan het juiste adres om deze te herstellen. De techniekers van ROMASS zijn opgeleid om alle types en merken rolluiken te herstellen. Het maak hierdoor niet uit wat voor type rolluik je hebt. Daarbij kan je vertrouwen op onze professionele en vakkundige techniekers. Onze techniekers lossen je probleem aan je rolluiken snel op. Zo hebben onze techniekers al meer dan 20 jaar ervaring, zijn ze 24/7 bereikbaar, herstellen ze meer dan duizend rolluiken en doen ze dit voor alle types en merken rolluiken.

Rolluiken herstellen

De techniekers van ROMASS zijn in heel België werkzaam. Dit komt doordat ROMASS een uitgebreid netwerk heeft met de techniekers die in België wonen en werken. Hierdoor zijn wij altijd snel ter plekke om uw rolluiken te kunnen herstellen. Uw voordeel hierbij is dat u niet lang hoeft te wachten totdat er een monteur langskomt om uw rolluiken te herstellen. Onze techniekers hebben daarnaast ook de storing binnen twee uur hersteld, waardoor u zo min mogelijk last zal ondervinden van de storing.

Via de website van ROMASS kunt u online een afspraak inplannen om uw rolluiken te laten herstellen door één van onze techniekers. Door alle stappen te doorlopen, komt uw afspraak bij ons aan. Daarna zullen wij u zo spoedig mogelijk benaderen om de afspraak te bevestigen. Uiteindelijk ontvangt u een mail met de bevestiging van de afspraak en het bevestigingsnummer, wat u goed moet bewaren.

Tips op problemen met een rolluik te voorkomen

Een defecte rolluik kan vervelende situaties opleveren. U kan bijvoorbeeld uw raam niet meer open doen omdat het rolluik niet meer omhoog gaat. Om in de toekomst de kans op een rolluik interventie te voorkomen hebben de experts van ROMASS een aantal tips voor u. Allereerst kunt u zelf ervoor zorgen dat de rolluiken goed schoon blijven. Door regelmatig uw rolluiken schoon te maken voorkomt u dat er vuil tussen de onderdelen gaat zitten. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud door een specialist ervoor dat uw rolluik in topconditie blijft waardoor de kans op een rolluik interventie wordt verkleind. Als laatste tip adviseren we om direct contact op te nemen met een rolluik specialist wanneer er deze niet goed meer functioneert. Dit om grote schade te voorkomen.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.