Waterpijp accessoires

Het kan erg leuk zijn om geregeld eens met een groepje vrienden van een waterpijp te genieten. Als je je eigen waterpijp hebt is het zeker makkelijk om ze er gezellig bij te halen als jullie samenzitten. Een eigen waterpijp is dus handig en er zijn allerlei waterpijp accessoires die het mogelijk maken optimaal van je waterpijp te genieten en ze makkelijk te kunnen schoonmaken zodat ze lang mee zal gaan en de rookervaring optimaal blijft.

Een onderdeel van de waterpijp dat de rookervaring sterk beïnvloedt is de waterpijp slang. Dat is de slang waar de lucht doorkomt op weg naar het mondstuk waar jij aan kan roken. Er zijn wasbare en niet-wasbare waterslangen te koop. Het is altijd het beste om een wasbaar exemplaar aan te schaffen. Aangezien de rookwalmen steeds door de slang worden geleidt, zal de slang veel van de smaak die er aan de wolken zit meekrijgen. Als je dus graag van verschillende shisha smaken geniet, en wie doet dat nu niet, is het slim om een wasbare slang te nemen en ze dus na elke rookbeurt schoon te maken. Zo kan je elke keer opnieuw van een pure smaak genieten. Bovendien is het ook veel hygiënischer om de slang van tijd tot tijd eens goed uit te wassen.

Wat je ook best kan doen is een pakketje extra mondstukjes voor je waterpijp bestellen. Er is een groot assortiment aan mondstukjes te verkrijgen voor verschillende types van waterpijp slangen. De waterpijp afsluiten met deze rubbertjes zorgt voor betere luchtdichtheid in het systeem en dus voor een extra goede rookkwaliteit. Bovendien zijn ze vrij goedkoop voor een pakketje van mondstukken in allerlei leuke kleuren. Ook deze rubbertjes zijn altijd makkelijk af te wassen na het roken, wat het weer veel hygiënischer maakt om samen met vrienden een waterpijp te kunnen roken.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.