Overnachten op Terschelling

Wilt u er even tussen uit? Ga dan een paar dagen naar het mooie Terschelling. Hier kunt u genieten van rust, de prachtige natuur en de duinlandschappen. Bij Goudberg Appartementen op Terschelling kunt u overnachten. Hier bieden ze u prachtige huisjes aan. Een huisje huren op Terschelling doet u bij Goudberg Appartementen.

De appartementen

Bij Goudberg Appartementen kunt u een huisje huren op Terschelling, die zich centraal op het eiland bevindt. Er worden twee, vier, vijf en zevenpersoonsappartementen verhuurd. Alle appartementen zijn ANWB geklasseerd met vier en vijf sterren. Ook zijn alle appartementen voorzien van digitale televisie, radio, dvd-en cd speler, vaatwasser, gratis WiFi en een centraal terras met barbecue. Ook is er een gratis wasserette aanwezig. Voor kinderen is er genoeg te doen bij Goudberg Appartementen. Zo is er een veilige speelruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook is er een kinderdisco aanwezig, waar ze lekker kunnen dansen.

Een huisje reserveren

Bent u benieuwd naar de appartementen van Goudberg? Neem dan eens een kijkje op de site en laat u overtuigen door de mooie appartementen. Op de site kunt u gelijk online reserveren. Voor vragen kunt u eenvoudig een contactformulier invullen en dan nemen zij bij Goudberg zo snel mogelijk contact met u op.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Overig. Bookmark de permalink.