Onze top 5 eet tuinstoelen

Denk je eens in. Het is zomers weer, maar jij zit heel de dag op kantoor. Na het werk heb je daarom ook meestal trek en je wilt natuurlijk nog van de zon genieten. Buiten eten met een lekker drankje erbij is daarom perfect. En wij willen dat je daar zoveel mogelijk van kunt genieten. Daarom hebben wij 5 tuinstoelen uitgezocht waar je heerlijk op zit. En naast comfort letten we natuurlijk ook op gebruiksgemak en design.

Lekker zitten op je tuinstoel

Belangrijk is dat je tuinstoelen goed passen bij je eettafel. Daarnaast moet je bij tuinstoelen ook altijd letten op je houding. Zorgt de stoel ervoor dat je goed rechtop zit en heb je goede steun in je rug? Dat is altijd fijn en was de minimale eis van deze selectie. Daarnaast hebben twee van de tuinstoelen armleggers, zo kun je gemakkelijk je armen laten rusten.

Hoog gebruiksgemak tuinmeubelen

Ook al lijken sommige tuinmeubelen op interieur stoelen, ze zijn het niet! Je kunt de stoelen namelijk gewoon buiten staan en hebben minimaal onderhoud nodig. Tegen veel verschillende weersomstandigheden zijn ze namelijk bestand. Ideaal toch?

Avondeten in stijl

Je vindt tuinstoelen in diverse ontwerpen. Hou je van modern, vintage, klassiek of juist tropisch? Alles is kan. Bekijk hier onze 5 geselecteerde tuinstoelen:

Rattan tuinstoelen van Sika Design

Deze ‘original’ van maker Sika Design mag niet aan het lijstje ontbreken. Deze stijlvolle tuinstoel is warm, maar zowel met modern of klassieke inrichting van je tuin te combineren.

sika design

Nexxt tuinstoelen van 4 Seasons Outdoor

Wat vind je van deze tuinmeubelen met rustieke armleuningen van teakhout? Wij vinden ze ware blikvangers met minimalistisch design en een knipoog naar de natuur.

4 seasons outdoor

De Club tuinstoelen van Apple Bee

De Club tuinstoelen van Apple Bee hebben een moderne, witte leatherlook. Daardoor geeft het je tuin een rustige, maar toch contrasterende sfeer. Wit valt namelijk wel op naast al het groen. Ze zijn daarom heel erg geschikt.

apple bee

Calais tuinstoelen van Life Outdoor Living

Deze tuinstoelen lijken bijna interieur stoelen. Toch kunnen ze gewoon buiten blijven staan. Ze zijn namelijk gemaakt van het duurzame, kwalitatieve teakhout met bekleding van textilene.

life outdoor living

Wave tuinstoelen van Apple Bee

Wij zijn niet de enige die deze Wave tuinstoelen mooi vinden. Het design won namelijk de B3 Design & Innovation prijs. Het fijne vlechtwerk zorgt dat de Wave tuinstoel een herkenbaar, comfortabel en luchtige meubel is.

wave apple bee

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.