Wonen in de regio Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen en ben je nog op zoek naar een studentenkamer in Nijmegen? Wilt u graag van een divers aantal voordelen profiteren? Bij KBS makelaardij bent u aan het juiste adres voor studentenkamer Nijmegen. Het aanbod van studentenkamers in Nijmegen is vaak erg hoog. KBS makelaardij biedt een paar belangrijke voordelen zo werkt KBS makelaardij transparant, zijn er geen wachttijden, hebben wij de goedkoopste bemiddelingskosten en kunt je online het aanbod bekijken zonder bijkomende kosten.

Makkelijk kamers bezichtigen

Sinds vorig jaar studeer ik in Nijmegen en was ik na het behalen van mijn propedeuse ernstig op zoek naar een kamer. Door de simpele en betaalbare wijze van KBS heb ik goede kamer kunnen vinden. Eerst bekeek ik het aanbod van de studentenkamers online op de website van KBS. Ik heb een contactformulier ingevuld, een klein eenmalige bedrag betaalt en heb daarna een jaar lang alle woningen kunnen bezichtigingen die ik wou. Er zijn geen wachtrijen  waardoor je niet jaren ingeschreven moet zijn. De eerste zes mogen bezichtigen. Ik huur nu een ruime betaalbare studentenkamer in Nijmegen en ben tevreden over de service van KBS.

Wilt u meer informatie over KBS Makelaardij of heeft u nog vragen? U kunt altijd terecht op de website en u kunt telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.