Hoeveel kunt u besparen op uw vaste lasten?

Iedere maand keren ze weer terug op uw bankafschriften, de vaste lasten. Iedereen heeft er mee te maken. Iedereen wil graag internet, televisie, gas, water, etc. Maar niet iedereen heeft dezelfde vaste lasten. Dat si toch gek? Waarom betalen sommige huishoudens minder voor hun vaste lasten dan u? Waarschijnlijk omdat ze gebruik hebben gemaakt van de Vaste Lasten Service.

Besparen op de vaste lasten

Het is geen geheim dat er veel prijzenoorlogen zijn in de diverse markten. Maar welke internetprovider is nu de beste én goedkoopste voor mij? En is een Alles-in-één pakket wel gunstig voor mij of kan ik beter bij verschillende aanbieders mijn tv, internet en telefoon afsluiten? Allemaal vragen waar Vaste Lasten Service u antwoorden op kan geven. Ze gaan een persoonlijk gesprek met u aan en laten zien welke aanbieders voor u het beste zijn en hoeveel euro’s u maandelijks kunt besparen.

Vergelijken is besparen

Tegenwoordig hebben we het allemaal druk, zijn we tweeverdieners en hebben we dus niet veel tijd over om alle aanbieders in de markt met elkaar te vergelijken op prijs en kwaliteit. Wij van Vaste Lasten Service nemen deze zorg graag voor u uit handen. We komen persoonlijk bij u langs om uw situatie m.b.t. vaste lasten door te nemen en u te adviseren waarop u kunt besparen en welke goed alternatieven er zijn.

Maar om hoeveel geld gaat het dan?

Gemiddeld genomen kunnen huishoudens tot wel € 500,- per jaar besparen op hun vaste lasten! Dat is veel geld waar u leuke dingen mee kunt doen. Wacht niet langer en maak een afspraak met Vaste Lasten Service.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Huis, Tuin en Keuken met de tags , . Bookmark de permalink.