Kerstpakketten bestellen

Binnen de Nederlandse cultuur is het de normaalste zaak van de wereld voor werkgevers om te laten merken dat ze de inzet van hun medewerkers waarderen. Dit gebeurd dan ook door middel van de kerstpakketten 2013. Er zijn dan ook vele websites te vinden waar werkgevers kerstpakketten kunnen aanschaffen. Via deze sites zijn vele kerstpakketten te vinden die van tevoren zijn samengesteld. Vaak bevatten deze pakketten een bepaald thema. Enkele voorbeelden van thema’s zijn ItaliĆ«, Hollands, winter et cetera. Bij ieder budget is wel een leuk kerstpakket te vinden, werkgevers kunnen het dus zo goedkoop of duur als ze zelf willen maken.

Het is ook mogelijk voor de werkgever om zelf kerstpakketten samen te stellen, vaak wordt wel gevraagd om een minimum aantal pakketten af te nemen. Deze optie is dus vooral mogelijk voor de grotere bedrijven. De werkgevers mogen dan zelf weten hoe duur of goedkoop de kerstpakketten worden.

Een opkomende trend is dat de werknemers zelf hun eigen pakket samen mogen stellen. Vaak krijgen deze werknemers dan een code waarmee zij kunnen inloggen op een site en een budget of een aantal punten. Op deze site staan allemaal artikelen met punten die ze in hun pakket kunnen stoppen. En voor een bepaald aantal punten mogen ze dan artikelen uitzoeken. Doordat dit vrij arbeidsintensief is voor deze bedrijven die dit aanbieden zijn de prijzen ook wat hoger. Het is dus een vrij dure aangelegenheid voor de werkgever, maar wordt wel gewaardeerd door de werknemer. Het is een leuke manier om de waardering naar de werknemers te uiten.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.