Damestassen

Tassen worden steeds belangrijker als mode item. Vooral bij dames, voor elk outfit is tegenwoordig een bijpassende tas. Een tas voor overdag, een tas voor in de avonduren. Er zijn zo veel modellen. De damestas is de meest voorkomende, maar heren lopen ook graag met een mooie tas. Bijvoorbeeld een Italiaanse  mannen tas. Een aantal tips:

Tip 1:

Een tas moet je passen, je moet kijken hoe de tas je staat. Het kan namelijk zomaar zijn dat een tas je dik maakt. En dat wil niemand.

Tip 2:

Een tas moet de juiste maat hebben, een te grote of kleine tas kan er voor zorgen dat je er dikker uitziet. Ben je 2 meter neem dan een grotere tas, ben je wat kleiner kies dan ook voor een kleinere tas. Een schoudertas, een handtas of een rugtas kan ook een heleboel verschil maken.

Tip 3:

Een tas moet lekker zitten, soms kan een tas zwaar zijn, zorg er dan wel voor dat de tas in ieder geval lekker zit en conform tabel draagt. Vaak zijn tassen die wat duurder zijn ook een stuk comfortabeler. Maar soms geldt wie mooi wil zijn moet pijn lijden.

Op zoek naar een mooie tas, neem dan is een kijkje op de volgende webshop! Welishop.nl

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.