Dakdekker nodig?

Heeft u een lekkage op uw dak? Ik hoop voor u dat het lek nog klein is en niet te groot is geworden. Als een lek groot is geworden dan gaat dit erg in de kosten lopen. Dat wil niemand natuurlijk. Bij een lekkage kunt u Uw Dakdekker gewoon inschakelen, ook als het midden in de nacht is want wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar voor dergelijke problemen. Als u geen lek heeft en u wilt een lek voorkomen kunt u een onderhoudscontract afsluiten.

Dak onderhoud

Wilt u zich zelf graag behouden van veel kosten door een lekkage? Dan kunt u bij ons experts inschakelen voor een dak onderhoud. U kunt ook een onderhoudscontract afsluiten en dan komen wij een aantal keer per jaar bij u langs om u dak te onderhouden en te repareren waar nodig is. Mocht er een reparatie verricht moeten worden dan valt dit vaak onder het contract, afhankelijk van de grootte van de reparatie. Op deze manier van onderhouden kunt u zich zelf heel wat kosten besparen. Maar wij hebben niet alleen onderhoudscontracten maar wij doen ook aan het isoleren van uw dak, renoveren en repareren en nieuw dakbedekking plaatsten.

Uw dakdekker

Het is een kleine moeite met veel profijt voor u. Dan hebben wij het over het isoleren van uw dak, dat is ook nog een werkzaamheid die wij doen. De meeste warmte verdwijnt namelijk via het dak. De warmte van uw radiatoren stijgt namelijk naar boven, naar uw zolder dus. U kunt dit zelf doen maar dan bestaat er de kans dat u dit verkeerd doet en dat hout in uw dak gaat rotten en uiteindelijk gaat uw dak dus lekken. Laat het installeren van isolatie materiaal dus altijd maar over aan een expert, doe behoed u zichzelf van veel problemen. Dus voor het isoleren en voor het onderhouden van uw dak zijn wij uw dakdekkersbedrijf.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.