Je oude banken nieuw maken

Een nieuwe bank kopen is een flinke investering. Je huidige bank zit nog wel heel lekker, maar hij ziet er eigenlijk niet zo mooi meer uit. Dan heb je dus twee opties. Je koopt een gloed nieuwe bank of je pimpt je oude bank zodat niemand ziet dat het je oude bank meer is. Dat is precies wat we vandaag gaan doen. In dit artikel lees je hoe je jouw oude grauwe bank kan omtoveren tot een gloednieuwe bank zonder dat iemand het doorheeft. Hieronder lees je over verschillende methodes om je bank een compleet nieuwe look te geven. Het omtoveren van je bank hoeft niet veel geld te kosten en je hoeft zeker niet alle stappen te volgend die in dit artikel staan, ben je met een aantal stappen al tevreden laat de bank dan zoals jij het wilt.

Nieuwe poten
Een van de meest gemakkelijke onderdelen van een bank om te vervangen zijn de poten. Het vervangen van de poten van je bank kost geen moeite, wel wat geld maar ook niet te veel. Deze stap is alleen verstandig als de poten van je bank goed zichtbaar zijn. Bij sommige banken zijn de poten helemaal niet zichtbaar waardoor deze stap geen zin heeft, maar bij veel banken kan dit al een grote impact hebben.

Leer verven
Een leren stoel verven of de bank verven kan de bank een heel ander uiterlijk geven. Het is tegenwoordig mogelijk om met indringverf leer een compleet andere kleur te geven. Ook kan je een zwarte leren bank volledig over verven met leerverf waardoor hij er weer gloednieuw uit ziet. Deze stap is bij iedere bank aan te raden omdat het zo’n grote impact kan hebben. Door je bank een andere kleur te geven ziet hij er compleet anders uit waardoor niemand hem herkent.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.