Waarom is onderhoud aan een industriedeur belangrijk?

De voordelen van onderhoud aan een industriedeur

Industriedeuren worden veel gebruik als toegangsweg voor personen, goederen en voertuigen. Om ervoor te zorgen dat uw goederen in een veilige omgeving opgeslagen worden en uw personeel veilig kan werken is het belangrijk om een industriedeur jaarlijks te laten onderhouden. ROMASS Business biedt serviceovereenkomsten aan voor bedrijven. Wanneer een bedrijf een serviceovereenkomst heeft afgesloten bij ons, komen wij jaarlijks langs om uw industriedeuren te onderhouden en keuren.

Het jaarlijks onderhouden van industriedeuren levert een aantal voordelen op.

  • De levensduur van de industriedeuren wordt verlengd.
  • De industriedeuren blijven in topconditie.
  • De kans op een eventuele storing wordt verkleind.
  • Beter inzicht in de kosten van je industriedeur.

Daarnaast heeft u wanneer u een serviceovereenkomst heeft afgesloten bij ROMASS Business recht op onze storingsservice. Indien u een storing heeft aan een van uw industriedeuren, staat er binnen 2 uur een monteur op locatie om de deuren te repareren.

Waarom ROMASS Business?

Wij zijn al meer dan 20 jaar de reparatie en onderhoud specialist van Nederland en Belgiƫ. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis om alle merken en types industriedeuren te onderhouden en repareren. Daarnaast worden ze jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en modellen van de deuren. U hoeft dan niet bang te zijn dat wij uw type industriedeur niet kunnen onderhouden.

Tevens zijn onze monteurs voorzien van een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van diverse onderdelen van verschillende merken. Zo kunnen onze monteurs bij 95% van de onderhoudsbeurten en reparaties de industriedeur ter plaatse herstellen. Je kan je industriedeur weer snel in gebruik nemen.

Serviceovereenkomst afsluiten

Wanneer u interesse heeft in een van onze serviceovereenkomsten kunt u contact opnemen met een van onze specialisten of online een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om de offerte en uw aanvraag te bespreken. Wanneer u telefonisch advies wilt over onze servicepakketten kunt u ons bereiken op 085-0290622.

Voor meer informatie over onze servicepakketten kunt u meer informatie vinden op onze website.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.