Jacuzzi winkel in Nederland

We wisten dat Sophia , jacuzzi winkel een van de atrians Star Crossed , maakte hem meer dan ding Taylor , de Queen Bee van haar school . Wat vraagt ​​zich af of ze de moed om zou hebben, ik weet het niet, laat iets laat vallen of dergelijke subtiliteiten . Maar in de laatste aflevering van de serie , vrijgegeven maandagavond , heeft jacuzzi  Sophia ons allemaal verrast . En ja , natuurlijk. Onderschat nooit de verlegen, want op het laatste moment om een onverwachte wending nemen .

Tijdens een meteorenregen , zal Taylor een party host thuis, wat atrians zullen uitnodigen , want ze is super inclusive en alle . Het is zo jacuzzi  inclusive dat is slapen met een keer. Intergalactic Liefde. Sophia overtuigen om de partij te sluiten , maakt hij een aanbod dat de vreemdeling niet kan weigeren om het te zien met haar in zijn hot tub , “want jacuzzi mensen erg aanhankelijk met de een naast de deur . ” WAT ! ? Vreemd genoeg dat ik niet geef Sophia een beroerte daar.

Eenmaal op het feest , ik blijf me afvragen hoe komt het dat je niet ANDERE embolie geven , met Taylor ontvangen van het goed :

star star taylor crossedtaylor crossed2

De kroketten (of interstellaire pansexual ) hebben we ook onze gevoelens . Voor mij is dit de receptie , weg om af te koelen lijken , ik denk dat een teef , maar Sophia is je leven zo kalm , krijgt in de jacuzzi met haar en doen wat niemand had verwacht ( of , afhankelijk van wat je geest koortsig , ik tenminste dacht ik dat ik niet gebeuren ) .

“Ik heb geprobeerd de roll meisje – meisje en het is niet voor mij . Ook ben ik in iets anders . Sorry ” . In de laatste frame die je kunt zien hoe zijn hart breekt in duizend stukken Atrian slecht. Omdat er gaat meer over de aflevering , ik neem aan dat Sylvia Plath heeft gedaan en is onder water gezet om het te laten sterven . Oh … Nee, serieus : ik hoop dat je snel een ander doel van belang te vinden en kan vergeten Taylor . De gehele sterrenstelsel is met u, Sophia . Je bent onze favoriete Atrian .

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.