Jacuzzi is goed voor gewrichten en spieren

Freixanet Wellness Projects , een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van wellness- gebieden , presenteert een  jacuzzi kopen revolutionaire innovatie met nieuwe stoomdouches WELLPRO , zodat u thuis genieten van alle voordelen en de voordelen voor de gezondheid van de stoombaden .

Deze elegante en douches compleet met aangepaste ontwerp en aantrekkelijke afwerkingen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen voor jacuzzi kopen elk budget . Daarnaast wordt het basismateriaal klaar voor gemakkelijke toepassing van een coating als mozaïek , natuursteen of keramische tegels om een ​​perfecte match te bereiken met het decor van het milieu en de toepassing van moderne en elegante jacuzzi  details om unieke en persoonlijke ruimtes configureren innovatief.

Bijkomende voordelen , stoomcabines WELLPRO Freixanet Wellness Projecten hebben een stoomleiding bescherming geïntegreerd in het uitlaatrooster van roestvrij staal , en een speciale slang voor eenvoudige reiniging van de jacuzzi  banken . De apparatuur wordt aangevuld met de mogelijkheid om een verwarmingssysteem dat de temperatuur verdeelt in elke stoel oppervlakken omvatten jacuzzi .

De voordelen van stoomdouche WELLPRO jacuzzi  zijn eindeloos voor het algemeen welzijn : vocht helpt om de huid te regenereren , stoom voordelen van de luchtwegen , en de temperatuur is voorstander van de reactivering van jacuzzi  de bloedsomloop .

Freixanet Wellness Projecten in de voorhoede van de wellness -technologie , biedt dit innovatieve nieuwe product op de markt voor zowel de thuisgebruiker en het wellness-centrum , met nadruk op maximaal plezier met een jacuzzi  minimum aan ruimte , terwijl het lichaam profiteert van de heilzame effecten van stoom en instelbare opties voor alle budgetten jacuzzi.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.