jacuzzi in de tuin voor uw huis

Na een lange jacuzzi in de tuin dag op het werk , er gaat niets boven het plezier van de jacuzzi , genieten van de verkwikkende massage en volledig te ontspannen . Het is ook een groot element om de eetlust te wekken en geven een eerbetoon tijdens de lunch of diner . Beste niet-begeleide solo’s , maar dat is iets jacuzzi dat hangt af van elk en uw tijd. Wel is duidelijk dat als je een bepaalde levensstijl , kun je niet doen zonder hun bubbly sensaties.

10 – jacuzzi – voor – bath3

Toen ik las over de oorsprong van de beroemde jacuzzi , ik geef toe mijn totale onwetendheid , want ik gaf haar een oosterse oorsprong , totdat ik gedacht Japan , en zelfs veronderstelde ‘ afstammeling ‘ van een ding van de zeventiende eeuw en in meer recente tijden werd ingevoerd West . Maar nee , de uitvinding blijkt te zijn 1956 en vernoemd naar de uitvinder , die niets anders is dan een Italiaanse immigrant , vestigde zich in de VS , genaamd Candido Jacuzzi .

aquapeutics

De familie Jacuzzi bestond uit een groot aantal nakomelingen en zeven broers en zussen in 1917 zou gevonden een bedrijf op te bouwen onderdelen van vliegtuigen , om later door te geven aan zijn gespecialiseerd in hydraulische pompen voor de landbouw. Alle in U.S. Het zou een van hen Candido , waar hij toevallig een van deze pompen installeren borrelen stralen in een bad voortbrengen . Hij had de hot tub uitgevonden . Aanpassing zou verdienen voor therapeutische behandeling aan een van zijn zonen , die reumatoïde artritis leed , waardoor het een zeer effectief middel .

bad – whirlpool – high-tech – hi-tech – 1

Maar nog steeds de uitvinding van Candido was heel rustiek als om te zetten in een product waardig verkopen. Het zou Roy Jacuzzi in 1968 , die zijn potentieel als een commercieel artikel en het geven van een goed ontwerp en de grootte , beginnen met de productie van de jacuzzi zoals wij die kennen gerealiseerd. Vandaag Jacuzzi is een gerenommeerd Italiaans bedrijf , zeer dicht bij de luxe en glamour , en heeft haar hoofdkantoor in Californië .

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.