Catering in Neede en omgeving

Kantines bio, hamburger doos, foodtrucks , catering Neede salade bar , pizza gesneden … de concepten van fast food zijn legio en relatief verleidelijk activiteit voor ondernemers . Met een betaalbare toegangsticket ( tussen 70 000 en 80 000 euro voor een kleine winkel ) , een aantal beperkingen in termen van schema’s en een groeiende markt ( groei van 4 % in 2012 ) , meer dan 11.000 ondernemers proberen hun kans per jaar. “De catering Neede vraag is hoeveel overleven omdat de sector is niet zo toegankelijk als je denkt. Dit is een echte baan met haar regels en beperkingen, ” waarschuwt Dominique Benezet , algemeen afgevaardigde Snarr ( National Union of Food en fast food ) .
De kwaliteit in plaats van originaliteit
Eerste prioriteit voor het boren : voldoen aan de verwachtingen van de klant. Installeer een broodjeszaak in de buurt van een school of een pizza stand naast een bioscoop kan een juiste keuze . Zij mogen minder zijn in een kantoor omgeving. “Je catering Neede moet een marktstudie te maken , rekening houdend met de behoeften van de klant ” beveelt benadrukt Dominique Benezet een ander punt . ” Geen behoefte om hyper – trend , met een trendy concept. Dat maakt vandaag het verschil is de kwaliteit en de verscheidenheid van de producten . ” Consumenten zijn zappers effect dus vermijd mono – productconcepten moe en bieden verschillende gerechten dagelijks , indien mogelijk, op catering Neede alle uren van de dag om maximale activiteit terug te verdienen . Het huis is het BIOS of van lokale producten en eenvoudige gerechten zijn nu de sterke trends in de sector catering Neede.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.