Houten gevelbekleding aan laten brengen

Houten gevelbekleding geeft woonruimte een luxe uitstraling en verhoogt daarmede de waarde aanmerkelijk. Een zeer interessant categorie gevelbekleding is een houten gevel dat gecoat is met Bruynzeel Multipaint dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen hagel wordt toegevoegd met het gebruik van efficiënte schildertechnieken voor het aanbrengen van muurverf. Onze gevelbekleding van hout is van professionele kwaliteit en wordt veelvuldig al in in ongeveer één dag ten uitvoer gebracht.
Een gerealiseerd project van ons is een een nieuwbouw woning in Glanerbrug waarbij onze medewerkers de gehele gevel van nieuwe professionele coating voorzien hebben. Wanneer u kiest voor een professionele coating voor uw bedrijfspand, zorgt u ervoor dat uw woning in goede conditie blijft.

Wij komen graag bij u op bezoek om de situatie ter plaatse te bekijken, zodat wij het aantal werkuren kunnen inschatten. Nadat wij de situatie ter plekke hebben bekeken kunnen wij een prijsopgaaf opstellen. Om u een zonneklaar beeld te geven van de gevelbekleding voor een bedrijfshal, hebben wij foto’s geplaatst van ons laatst gerealiseerde werk. Hierdoor leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede bekleding voor uw gevel. Zo zullen wij het oppervlak nooit spuiten alvorens het is afgewerkt met de schuurmachine. Wij maken gebruik van luchtvrije spraytechnieken waarbij er wordt gespoten met industriële coating. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van goedkope verfsoorten.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.