Gevelbekleding beschermt uw huis

Gevelbekleding vervaardigd uit hout geeft de voorgevel een hedendaagse uiterlijk en vermeerdert daarmede de verkoopwaarde flink. Een zeer interessant soort gevelbekleding is houten gevelbekleding dat gecoat is met Bruynzeel Multipaint dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen De coating voor uw gevelbekleding wordt aangebracht met behulp van efficiënte verfmethodes voor het aanbrengen van industriële verf. Onze houten gevelbekleding is onderhoudsarm en wordt dikwijls al in een dag ten uitvoer gebracht.
Een recent uitgevoerd project van ons is een een nieuwbouw woning in Boekelo waarbij onze collega’s de gehele façade gespoten hebben. Wanneer u uw woning laat coaten door een professioneel bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, blijft de conditie van uw huis uitstekend.

Wij komen graag bij u op bezoek om de werkzaamheden ter plaatse te bekijken, zodat wij het aantal tijd dat wij denken kwijt te zijn aan de werkzaamheden kunnen inschatten. Met behulp van deze gegevens kunnen wij een offerte op maat ontwikkelen. Om u een helder idee te geven van de bekleding voor uw houten gevel, hebben wij een aantal voorbeelden voor u. Hierdoor leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevelbekleding voor hout. Zo zullen wij het oppervlak nooit lakken voordat het is geschuurd is met de bandschuurmachine. Wist je dat wij juist niet gebruik maken van een lichte spraytechniek omdat onze werkzaamheden dan vier keer zo lang duren? Wij maken gebruik van een krachtigere spuittechniek.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.