Geef uw huis een luxe uitstraling met gevelbekleding

Gevelbekleding geeft uw eigen appartement een luxe uiterlijk en verhoogt daarmede de waarde behoorlijk. De meest voorkomende soortement gevelbekleding is gevelbekleding van hout dat gecoat is met Nautex dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen Deze spuitverf wordt gespoten met behulp van professionele schildertechnieken voor het toebrengen van coating. Onze gevelbekleding hout is niet van echt te onderscheiden en wordt regelmatig al in één werkdag gerealiseerd.
Een recent opgeleverd project van ons is een een nieuwbouw woning in Enschede waarbij onze collega’s de gehele gevelbekleding gespoten hebben. Om te voorkomen dat uw woning vervalt raden wij aan om een spuitbedrijf in te huren dat raad weet met coating, is uw façade onderhoudsvrij.

 Onderzoek naar uw gevelbekleding

Met behulp van deze gegevens kunnen wij een prijsopgaaf aanleveren. Om u een gedetailleerd beeld te geven van de houten gevelbekleding, hebben wij een aantal voorbeelden voor u. Daardoor leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede bekleding van de gevel. Zo zullen wij het oppervlak nooit lakken alvorens het is geschuurd. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, weet u zeker dat de coating op een juiste manier is aangebracht op uw gevelbekleding.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.