Houten gevelbekleding geeft een verfijnde uitstraling aan uw woning

Houten gevelbekleding geeft uw woning een verfijnde uiterlijk en bevordert ook de taxatiewaarde beduidend. Een behoorlijk populair soortement gevelbekleding is houten gevelbekleding dat gecoat is met Nautex verf dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen De Sigma Coating op uw gevel wordt aangebracht met het gebruik van industriƫle spuitmethodes voor het spuiten van beits. Onze houten gevelbekleding is duurzaam en wordt meestal al in een dag ten uitvoer gebracht.
Een recent uitgevoerd project van ons is een een nieuwbouw woning in Noordijk waarbij wij de gehele gevel gespoten hebben. Wanneer u uw woning laat coaten door een professioneel bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, heeft uw bedrijfspand een stuk meer aanzien.

Wij komen graag bij u langs om de stand van zaken op de plek zelf te bestuderen, zodat wij het aantal uren werk kunnen beoordelen. Nadat wij de situatie ter plekke hebben bekeken kunnen wij een prijsopgaaf toezenden. Om u een duidelijk voorbeeld te geven van de gevelbekleding voor een bedrijfshal, hebben wij een overzicht van gerealiseerde spuitprojecten. Daardoor leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevel impregnatie. Zo zullen wij het oppervlak nooit verven alvorens het is geschuurd is met de bandschuurmachine. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, weet u zeker dat de coating op een juiste manier is aangebracht op uw gevelbekleding.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.