Graszoden prijzen

Wanneer mensen graszoden willen kopen, is het eerste wat ze doen een bezoekje brengen aan het tuincentrum. Dat is uiteraard mogelijk, want een tuincentrum beschikt over graszoden. Wat mensen echter niet weten, is dat het ook mogelijk is om graszoden aan te schaffen bij een teler. Dit is niet alleen handig omdat u het online kunt bestellen, maar ook omdat het een stuk goedkoper is.

Tuincentrum of teler

Graszoden kopen? Dan heeft u de keuze om deze te kopen bij een tuincentrum, of bij een teler. Helaas weten maar weinig mensen dat het mogelijk is om graszoden bij een teler te kopen. Dit is erg zonde, want een teler is vaak een stuk goedkoper dan een tuincentrum. Op de vraag, graszoden kopen bij een tuincentrum of bij een teler, is het antwoord dus een teler.

Prijzen graszoden

Een van de grootste voordelen van het kopen van graszoden bij een teler is dat dit een stuk goedkoper is in vergelijking met een tuincentrum. Zo bent u gemiddeld voor een m2 maar €1,59 kwijt. Goedkopere graszoden zult u waarschijnlijk niet vinden. Teven worden ze dagelijks vers gesneden van het land waardoor u naast voordelige graszoden prijzen ook altijd verzekerd bent van verse kwaliteit.

Soorten graszoden

Bij het kopen van graszoden is het belangrijk om goed te letten op de verschillende soorten. Er zijn, online, twee verschillende soorten verkrijgbaar. Namelijk het siergazon en het speelgazon. Met deze twee termen is het gelijk duidelijk waar het verschil hem in zit. Speelgazon is sterker en steviger, siergazon iets minder.

Voor u graszoden gaat kopen, is het handig om eerst op het internet te kijken naar online telers. Zoals al vermeld stond, zijn telers vaak een stuk goedkoper waardoor u veel geld kunt besparen op een mooie tuin.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.