Mijn vriend is eigen baas

Mijn beste vriend, en tevens ex-collega heeft afgelopen jaar ontslag genomen bij ons op de onderneming. Hij wou graag zelf een eigen webshop beginnen en heeft hiervoor een website laten maken door een specialist. Toen deze website eenmaal stond, heeft hij besloten om per direct ontslag te nemen. Hij wilt zich helemaal focussen op zijn webshop, en op deze manier zijn eigen baas zijn. De producten wat hij gaat verkopen zijn uit China geïmporteerde laptops en mobiele telefoons.

Helemaal op zichzelf

Mijn vriend gaat alles helemaal zelf regelen, en hoopt hiermee een gouden handel binnen te halen. De eerste bestellingen gaan al voortvluchtig de deur uit, en hij is zeer blij met de stap die hij heeft gemaakt. Echter heeft hij wel door dat hij in geval van groei wel werknemers in dienst zou moeten nemen, gezien het feit dat hij wel door heeft dat het enorm veel werk kost. Hij moet namelijk klanten te woord staan via de telefoon, moet naar de klanten toe, en bovendien moet hij de website ook nog eens up-to-date houden.

Wil ook jij een website laten maken of wil jij zoekmachine marketing voor jouw website waardoor jij altijd hoog staat in de resultaten van Google? Klik dan op de linkjes voor meer informatie over de specialist.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Computers en Internet. Bookmark de permalink.