Draaibanken in mijn bedrijfje

Vorig jaar heb ik voor mijn bedrijf geïnvesteerd in een aantal goede draaibanken. Omdat het werk gewoon met de hand niet al te vlot verliep, moest ik de stap maken naar een aantal flinke draaibanken. Het is natuurlijk in eerste instantie wel een heel prijzige investering, maar een investering als deze betaald zich snel genoeg terug. Voor mij als ondernemer was het dan ook geen moeilijke keuze om hier geld in te steken. Het is bovendien van groot belang voor mij dat het werk snel, maar correct gebeurd. En dat gebeurd met een draaibank.

Soorten draaibanken

Draaibanken zijn er natuurlijk in allerlei soorten een maten te verkrijgen. Meestal worden draaibanken onderverdeeld in 6 verschillende soorten. Deze soorten zijn:

  • De centerdraaibank
  • De universele draaibank
  • De kop-draaibank
  • De carrouseldraaibank
  • De kopieerdraaibank
  • De revolverkopdraaibank

Zelf heb ik voor mijn bedrijfje alle draaibanken besteld. Omdat de producten die wij maken hierdoor nog meer verschillende vormen kunnen aannemen. Het is heel belangrijk dat je veel verschillende mogelijkheden in je assortiment hebt, dus voor mij was de keuze al snel gemaakt om in draaibanken veel geld te stoppen. Wil jij ook een draaibank of een metaaldraaibank aanschaffen? Doe dat dan zo spoedig mogelijk, want een draaibank is een enorme aanwinst voor uw onderneming.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig. Bookmark de permalink.