Goedkoop producten kopen via een online veiling

Veilingen zijn al een eeuwenoud fenomeen. Een veilingmeester veilt diverse producten op een beurs waar opkopers hun geld erop bieden. Maar anno 2015 heeft het veilen een nieuwe dimensie gekregen, het is namelijk ook gewoon online mogelijk. Zo wordt een veiling voor veel meer mensen toegankelijk. Zowel aanbieders als opkopers, en kan je op een laagdrempelige manier spullen kopen. Een bekende online veiling is NBD Auctions.

Hoe werkt een online veiling?

Dit gaat online wel op een andere manier dan op de gangbare veilingbeurs. Je maakt op de website een profiel aan, dit is geheel gratis. Vanuit dit profiel kan je gaan bieden op de aangeboden producten. Voor elk product loopt een metertje. Tijdens het lopen van dit metertje plaats je je bod. Uiteindelijk wint het hoogste en tevens laatste bod. En dan heb je het product gekocht. Na betaling kan je het op gewenste locatie afhalen. En op deze manier koop je op een goedkope manier een elektrische fiets, een mooie auto, mooi horloge of stoomcabine. Het assortiment is breed, en er is voor ieder wat wils!

Ook meebieden op NBD Auctions?!

Surf naar de website, en start mee met bieden vanaf je online profiel en wie weet heb jij straks nieuw sanitair! Voor een bezoek aan de website klik je hier.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.