Leuk idee: pennen bedrukken

Veel bedrijven doen het al, maar heb jij er ook al aan gedacht? Een leuk idee is om pennen te bedrukken met de bedrijfsnaam. Deze pennen kan je bijvoorbeeld uitdelen aan klanten, maar ook aan een toekomstige doelgroep die je graag wil bereiken. Heb je binnenkort een beurs of evenement waar je gaat staan? Dan is het ideaal om een aantal pennen bij de hand te hebben. En zeker als deze pennen bedrukt zijn!

Pennen bedrukken doe je gewoon online!

De Pennenwinkel is een gespecialiseerde webshop waar je pennen kan bestellen in grote hoeveelheden. Handig als je een lading nodig hebt voor je onderneming. Je kan bijvoorbeeld ervoor kiezen om deze pennen te laten bedrukken met het bedrijfslogo. Hoeveel dit gaat kosten is afhankelijk van welke pen je kiest als basis. Er zijn verschillende types en prijscategorie├źn verkrijgbaar. Zo is er een pen met een wat meer luxe uitstraling maar ook bijvoorbeeld een transparante pen met een logo.

Meer weten over de Pennenwinkel?

Surf naar de webshop en bekijk de mogelijkheden. Zeker als bedrijf kan je eenvoudig een grote hoeveelheid bestellen. Deze pennen heb je dan binnen enkele dagen in huis. En die kan je dan mooi uitdelen op de eerstvolgende beurs die op de agenda staat! Klik hier voor de webshop!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig. Bookmark de permalink.