Casier a vin webshop in Frankrijk

Webshops schieten de laatste jaren uit de lucht. Zo ook de wijnshop winkels. Vele honderden mensen gaan niet meer naar hun plaatselijke wijnspecialist om de hoek, maar bestellen het via internet en kopen in grote getalen in. Op zo’n moment is een casier a vin of een etagere a vin wel net zo handig.

Casier a bouteilles

Je kunt het ook wel een Casier a bouteilles noemen maar het betekend uiteindelijk allemaal hetzelfde, namelijk een wijnrek of flessenrek. Het is gemaakt van oud en antiek hout, waardoor de kwaliteit van het hout afstraalt en waardoor het perfect bij uw eigen inrichting zal gaan passen.

Etagere a vin

Een andere wel veel gebruikte naam is een étagère à vin en bois. Het zijn mooie Franse namen die ook in een Franse winkel gekocht zouden kunnen worden. Online, dus u hoeft er niet helemaal voor naar Frankrijk gereden worden. Het zijn zoals al eens eerder gezegd mooie antieke wijnrekken die zeker de moeite waard zijn om een keer te kijken op Casier a bouteilles en te zien wat voor moois ze in de aanbieding hebben. Want zeg nou zelf, bij een mooie wijncollectie hoort toch ook een mooi wijnrek die past in het interieur van iedere woonkamer.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.