Sapvastenkuur in Wellness Hotel

Veel mensen zitten tegenwoordig in stress en willen hier iets aan doen. Dit kan met verschillende soorten methodes. Één van de nieuwste theorieën is een sapvastenkuur. Het is over het algemene een intensieve methode om het lichaam te reinigen en daardoor het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Ryokan sapvasten kuuroord

Zo’n kuur bestaat uit een mix van voeding, ontspanning, behandelingen, massages en beweging. Het heeft een echte werking op lichaam en geest, maar hierdoor verlies je ook nog een aantal kilo’s. Je kunt de kuur 3, 5 & 8 dagen volgen in een Wellness centrum. Deze centrums zitten bij voorbeeld in Zutphen wat ligt in de provincie Gelderland in Nederland.

Welness weekendje weg tijdens sapvastenkuur

Een afvalkuur wordt vaak gezien als een stressvolle periode, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. In Zutphen zit een wellness centrum waar het net lijkt alsof je een weekendje weg bent. Je wordt daar namelijk heel erg goed verwend, terwijl je tegelijkertijd een heel goede kuur aan het volgen bent. Het sapvasten zal ervoor zorgen dat je een heel fijn gevoel aan het weekendje weg overhoudt. Bij dit Wellness centrum kun je verder ook je lever ontgiften, lichaam ontgiften, darm ontgiven en een ontslakken kuur doen. Daarnaast kun je dus een geweldige sapkuur volgen in dit wellness centrum in Zupthen

 

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.