Hulp bij het organiseren van uw bruiloft?

Wanneer u gaat trouwen wilt u hier natuurlijk een feestje om nooit te vergeten van maken. Of u er nu een klein intiem feestje van wilt maken of een grote ‘big wedding’, een feest moet het zijn. U wilt tenslotte met uw vrienden en familie vieren hoe gelukkig u met uw partner bent en hem of haar de trouw beloofd. Om deze prachtige bruiloft te organiseren komt er nogal veel bij kijken. Wilt u dat uw bruiloft tot in de puntjes geregeld wordt zonder dat u hier echt naar om hoeft te kijken? Een weddingplanner doet het voor u.

Een weddingplanner organiseert beroepsmatig bruiloften. Hij of zij helpt u erbij om van uw bruiloft een feestje om nooit te vergeten te maken. Met een weddingplanner kunt er zeker van zijn dat alles goed geregeld is wat u uiteindelijk een hoop stress bespaard. Bovendien wordt alles geregeld naar uw wensen. Met een weddingplanner hoeft u in principe alleen te bekijken of alles dat geregeld is naar uw wens is want de rest wordt voor u gedaan!

Wat doet een weddingplanner:

–          Bezoekt locaties en geeft suggesties door

–          Maakt afspraken met locatie, cateraar, fotograaf etc

–          Houdt de afspraken gedurende de voorbereiding in de gaten en stemt deze af met de leveranciers

–          Stelt het draaiboek samen in overleg met jullie

–          Bezoekt regelmatig beurzen of staat er zelf op

–          Regelt de dingen achter de schermen in samenwerking met de eventuele ceremoniemeester en vooral heel veel werk uit handen

Trouwlocaties of feestlocaties zijn vaak nog wel het belangrijkste waar het feest gehouden wordt. Een trouwlocatie kan namelijk van een grote toegevoegde waarde zijn om er een prachtig intiem feest van te maken. Wilt u hier hulp bij? Een weddingplanner helpt u graag bij uw trouwen!

Dit bericht is geplaatst in Relatie en Familie, Overig. Bookmark de permalink.