Belgie en Vermogensbeheerders vergelijken

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Uitstekende advisering en dat kostte mij niets extra’s; precies wat ik nodig had. Ze werken discreet en weten waar ze het over hebben; een echte toegevoegde waarde ”

Groet Pieter Bosschaert

Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Het zelf selecteren en vergelijken van vermogensbeheerders is een hele lastige klus. De verschillen tussen de beheerders zijn erg groot. Verschillen in beleggingsbeleid, specialisme, aantal klanten, kostenstructuur, omvang, eigendomsverhouding, beloningsbeleid etc. Een goede vermogensbeheerder is ook niet automatisch voor u een geschikte beheerder.

Tegen de algemene opinie in denken wij dat we weer zullen zakken, als we maandag geen records zullen vestigen. We verwachten zeker geen crash of een daling van meer dan 10%. Eerder een daling van 5%. Zijn we dan zo negatief? Nee, zeker niet. Maar we zien momenteel niet de stimulansen die nodig zijn om de beurzen veel verder omhoog te krijgen. Die zien we pas komen vanaf september en op zijn vroegst pas in augustus. Dus wij nemen even wat gas terug. De ervaring heeft ons geleerd dat de komende zomermaanden wel eens saai kunnen worden. Met in plaats van oplopende koersen, dalende koersen. Dan kijken we niet eens naar de onzekerheden welke de beurzen nog steeds plagen. De Oekraïne lijkt weer negatief in het nieuws te komen. Ook Griekenland is nog niet uit de gevarenzone. Maar dat kan natuurlijk allemaal snel ten goede veranderen. Nee, wat ons zorgen baart is dat we vrijdag niet de records konden neerzetten en dat de S&P 500 niet door hun weerstand van 2.120 heen kon breken. Dit ondanks de cijfers en ondanks dat de Conservatieven de verkiezingen in Engeland hadden gewonnen. Er was zoveel goed nieuws om de records te breken, maar dit mocht niet lukken. En dat baart ons de meeste zorgen. Dus steken wij onze nek uit met ons idee dat de beurzen kunnen dalen, terwijl al onze collega’s het tegenovergestelde zeggen. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien met de tags , , . Bookmark de permalink.