Belgie en Vermogensbeheer vergelijken

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Uitstekende advisering en dat kostte mij niets extra’s; precies wat ik nodig had. Ze werken discreet en weten waar ze het over hebben; een echte toegevoegde waarde ”

Groet Pieter Bosschaert

Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Het zelf selecteren en vergelijken van vermogensbeheerders is een hele lastige klus. De verschillen tussen de beheerders zijn erg groot. Verschillen in beleggingsbeleid, specialisme, aantal klanten, kostenstructuur, omvang, eigendomsverhouding, beloningsbeleid etc. Een goede vermogensbeheerder is ook niet automatisch voor u een geschikte beheerder.

De hele week werd ernaar uitgekeken. Het aantal nieuwe banen die erbij was gekomen. En het aantal was 223.000. Niet te veel en niet te weinig. De optimisten kregen de overhand en de beurzen schoten in Amerika omhoog. Want door dit cijfer, wat niet al te sterk was, zou de FED niet genoeg redenen hebben om de rente al in juni te gaan verhogen. De beurzen schoten ruim 1% op vrijdag omhoog en zorgde hierdoor dat de meeste beurzen de week in de plus konden afsluiten. De Dow-Jones kon voor de week het meeste stijgen, met een plus van 0,93%. De S&P 500 deed het iets minder goed, maar nog steeds een plus van 0,34%. Ondanks de grote stijging op vrijdag, moest de Nasdaq de week in de min afsluiten. Het was maar een klein verlies van 0,04%. Maar de optimisten hadden op meer gehoopt.

In Europa maken we ons op voor een gebroken week in verband met Hemelvaart. In Amerika zijn de beurzen de hele week open. Door het nieuws van gematigde groei horen wij alleen maar dat de beurzen nieuwe records gaan breken de komende week. Dat zou inderdaad goed kunnen, want we staan heel dicht tegen de recordstanden van de grote drie beurzen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien met de tags , , . Bookmark de permalink.