Zwemspa: Een alles-in-één wellness product

Als je een kleine tuin of achtertuin hebt maar toch een zwembad zou willen plaatsen, is er tegenwoordig een uniek alternatief: Een zwemspa. Een zwemspa is een combinatie tussen een zwembad en een buitenspa. Door de juiste tegenstroming kan er gezwommen worden en toch ook lekker ontspannen in een water dat tot 40℃ warm kan zijn. Een zwemspa heeft als groot voordeel dat er in Nederland en België heel het jaar door gebruik van kan worden gemaakt.

Is uw achtertuin te klein voor een zwembad? Een zwemspa zijn verkrijgbaar in uiteenlopende afmetingen. Hierdoor is er voor ieder tuin oppervlak een passende oplossing. Er zijn diverse soorten zwemspa’s op de markt, voor ieder budget en ieder doeleinde is wel een model verkrijgbaar.

Wat zijn nou de grootste voordelen van zwemspa’s? Een van de belangrijkste voordelen van een zwemspa is de geboden flexibiliteit. U hoeft niet meer naar het strand of het openbaar zwembad om lekker te zwemmen. Ook voor een intensieve training of juist een heerlijke massage hoeft u niet meer naar een dure sportschool of massagesalon. In een zwemspa komen al deze facetten in één. En dat in uw eigen tuin.

Zwemspa’s zijn ook veel milieuvriendelijker dan een regulier zwembad in de tuin. Een swimspa gebruikt / verbruikt namelijk stukken minder water, energie en chemicaliën.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.