Vergeet niet inentingen te regelen tegen Hepatitis B

Waar u reis ook heen gaat, het is handig op van te voren te checken of u vaccinaties nodig heeft. Voor elk land worden weer andere vaccinaties geadviseerd of zijn ze zelfs verplicht. Hoewel u er misschien niet op zit te wachten, is het beter voor u en uw omgeving dat u zich laat inenten. U kunt in elk land infectieziektes oplopen en meenemen naar Nederland. Om dit te voorkomen hoeft u alleen naar de website van thuisvaccinaties te gaan en de inentingen te regelen tegen Hepatitis B of een andere infectieziekte.

Thuisvaccinaties

Op de website van thuisvaccinaties kunt u voor elke land vinden welke vaccinaties verplicht of geadviseerd worden. U ziet direct wanneer deze genomen worden en hoe lang ze u zullen beschermen. Naast de pagina ziet u ook direct of deze vaccinaties wel of niet worden vergoed door u verzekering. U kunt makkelijk via de website contact opnemen of een afspraak maken. De inentingen kunnen u toegediend worden op uw werk of in huis. Zelfs ’s avonds en in het weekend. Bent u niet verzekerd? Thuisvaccinaties is niet duurder dan een huisarts of GGD, maar heeft wel meer gemakken. Kies daarom voor thuisvaccinaties.

Binnenkort op reis?

Als u binnenkort op reis gaat moet u zeker even de website van thuisvaccinaties bekijken om te checken welke vaccinaties u nodig heeft.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.