Voordelen van interieurstickers

Interieurstickers zijn het nieuwe alternatief voor behang. Ze zijn zelfklevend, mooier, makkelijker aan te brengen, duurzaam en ook nog eens eenvoudig te verwijderen. Indien je behangen te veel werk vindt en graag eens wat anders op je muur wilt bijvoorbeeld een patroontje, zijn interieurstickers een leuke oplossing.

Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van interieurstickers?

–          Het materiaal is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek

–          Je kunt ze op iedere ondergrond plakken. Dit kan dus op hout, gips, stucwerk en beton. Echter is het wel belangrijk dat de ondergrond vlak is.

–          Verf of behanglagen hoeven van te voren niet verwijderd te worden.

–          De stickers is meerdere keren te gebruiken omdat het eenvoudig los gemaakt kan worden en weer opgeplakt kan worden

–          Je hoeft geen vakman te zijn om de stickers te plakken. Alleen de ondergrond hoeft ontvet te worden met ammonia.

Zonwerende folie

Ook als je veel ramen in een kamer hebt, maar hiervoor geen hele zonwering installatie wilt aanschaffen is zonwerende folie wellicht een idee. Folie dat je ramen beschermt tegen het felle zonlicht waardoor het niet vervelend is om in een kamer te vertoeven voor een lage prijs. Ben je benieuwd wat zonwerende folie nog meer in huis heeft? Bekijk voor meer informatie onze website.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.