VOETBALTRAINERBURO ZOEKT TRAINERS OM UNIEKE FORMULE TOT SUCCES TE MAKEN !

VoetbalTrainerBuro is het snel groeiende bemiddelingsbureau tussen voetbalvereniging en trainers.

Inmiddels is er een samenwerking met meer dan 50 voetbalverenigingen, waarvoor VoetbalTrainerBuro het werk uit handen neemt bij de zoektocht naar een geschikte kandidaat trainer voor de vereniging.

De werkwijze is voor verenigingen op basis van “no cure, no pay”.

Het motto is: DE VERENIGING VRAAGT, VOETBALTRAINERBURO ZOEKT ?

Daarnaast geeft VoetbalTrainerBuro verenigingen gratis service.
Er wordt namelijk ook een bestand opgebouwd met sportmasseurs/verzorgers, daarnaast kan VoetbalTrainerBuro bemiddelen bij oefenwedstrijden en kan de vereniging een toernooi op het eigen sportpark, plaatsen op de website.

Om de ingeschreven verenigingen te kunnen voorzien in kandidaat trainers zoekt VoetbalTrainerBuro voetbaltrainers die zich GRATIS in willen schrijven, ook is de bemiddeling door VoetbalTrainerBuro voor de trainer helemaal gratis.
Inschrijven kost dus helemaal niets en geeft trainers juist meer kans op een functie bij één van de ingeschreven verenigingen.

Het inschrijven vergroot de mogelijkheden van de trainer, maar de trainer bepaalt natuurlijk altijd zelf of hij/zij in contact wil komen met de vereniging, kortom de regie voert de trainer zelf.

Het concept is uniek, mede door jouw inschrijving als trainer zal het concept ook uitgroeien tot groot succes, waarbij de trainer en de vereniging de grote winnaars zijn.

Meer informatie op: www.voetbaltrainerburo.nl of via bemiddeling@voetbaltrainerburo.nl

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Sport en Spel met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.