Perlasplan

Als er gesproken wordt over Ostrica, wordt er niet meteen gedacht aan Perlas. Maar Perlas is een eigen label van Ostrica. Ostrica verleent vermogensbeheerdiensten aan diverse doelgroepen. In 1997 is de organisatie opgericht en verslaat zij vrijwel structureel de benchmark. Met Perlas worden nu efficiënte en transparante beleggingsoplossingen aangeboden die naast een vrij vermogen ook geschikt zijn voor banksparen.

Geld opzij zetten voor later

Het kan zijn dat je een bepaalde reden hebt om geld opzij te zetten voor later, iedereen kan hier zijn eigen redenen voor hebben. Het maakt niet uit wat jouw beweegredenen zijn, bij Perlas bouw je vermogen op voor je pensioenvoorziening als je wilt, je kunt ook denken aan een aanvulling van je pensioen of aan de aflossing van de hypotheek. Perlas is ook geschikt voor de Gouden Handdruk of voor Vrije vermogensopbouw. Er zijn dus volop mogelijkheden met Perlas.

Diverse Perlas fondsen

Groei door strategie staat centraal bij Perlas. Er zijn nu drie heldere fondsen die waarmaken wat je in de toekomst wilt. Een unieke, efficiënte en transparante beleggingsoptie die naast een vrij vermogen dus ook geschikt is voor banksparen, dat wil je toch ook?

Financieel adviseur van Perlas

Je weet niet altijd wat je moet kiezen, daarom is er bij Perlas een financieel adviseur om je op weg te helpen en met je mee te denken. Er wordt samen besproken welke Perlas oplossingen er voor je zijn en welke bij jou van toepassing zijn. Je kunt via Perlas in contact komen met een financieel adviseur, dit maakt het kiezen nog aantrekkelijker. Zij kennen namelijk de voordelen en geven advies op maat. Dan weet je nog beter wat je moet doen.

Je pensioen aanvullen met het PerlasPlan?

Bij Perlas is het nu ook mogelijk om je pensioen aan te vullen. Je kunt een aanvullend pensioen sparen. Het kan zijn dat het pensioen dat je via de werkgever hebt gespaard niet genoeg is, daarom is er nu een mogelijkheid om extra te sparen. Banksparen is namelijk een vorm van vermogensopbouw waarbij er sprake is van belastingvoordeel. De inleg wordt op een geblokkeerde spaar- of beleggingsrekening gestort. Na een bepaalde tijd ligt het opgebouwde vermogen voor jou klaar en kun je het opnemen. Dit laatste geldt na een bepaalde tijd en uitsluitend voor bepaalde doelen die vooraf zijn vastgesteld.

Meer informatie over het Perlasplan

Dit bericht is geplaatst in Financien, Overig met de tags , , , . Bookmark de permalink.