Voetballers in de Jacuzzi

Tijdens de Eredivisiewedstrijd NAC – Cambuur kunnen enkele voetballiefhebbers de wedstrijd op een unieke manier volgen. Speciaal voor deze avond, die mede in het teken staat van 3FM Serious Request, wordt ter hoogte van vak I een Jacuzzi geplaatst. Op deze speciale VIP plekken kon worden geboden voor de 3FM veiling om zoveel mogelijk geld op te halen voor de actie “Let’s clean this shit up!”.

NAC partner Azalp.nl kwam in samenwerking met Sunspa Benelux, dé Jacuzzi specialist in de Benelux, met dit ludieke idee om de wedstrijd op een wel heel speciale manier te kunnen volgen. Directeur Peter-Jan Broeders van Azalp.nl: “Het idee van Field Seats is weliswaar niet meer uniek, maar het leek ons leuk om er een twist aan te geven. En omdat 45 minuten in een hete sauna niet eenvoudig is vol te houden, viel de keuze op een Jacuzzi. Hier ontstond de samenwerking met Sunspa Benelux, gevestigd in Breda. Helemaal fantastisch was dat deze unieke actie gekoppeld werd aan een wedstrijd van het 3FM sterrenteam, dat na de wedstrijd ook nog een wedstrijdje speelde in het NAC stadion.

De bubbelbad biedt ruimte aan drie personen per helft. De bedoeling was dat tijdens de rust een nieuw drietal plaats neemt in het warme bad. Per helft werden drie plaatsen geveild voor het goede doel. De plaatsing van de jacuzzi valt binnen de richtlijnen van de KNVB.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Sport en Spel. Bookmark de permalink.