Vintage kinderkleding

Ik ben moeder van drie kinderen en sinds het verliezen van mijn baan is het allemaal wat lastiger om rond te komen. Toch vind ik het leuk dat mijn kinderen er wel hip en stoer uitzien, maar aan kinderkleertjes kun je ook zeker erg veel geld kwijt. Kinderen groeien zo snel uit hun kleren dus ging ik opzoek naar winkels en website die 2e hands kinderkleren verkopen. Zelf moest ik er wel even aan wennen dat ik mijn kinderen in 2e hands kleren aan het hijsen was, maar eigenlijk is het gekkenwerk dat niet iedereen dit doet.

Helemaal met babykleding dure jasjes van Lief! en s.Oliver koop ik nu voor bedragen zo rond de vijf a zes euro. Terwijl als je deze jasjes nieuw moet kopen ben je gewoon meer dan 40 euro kwijt. En wat kan een baby nou kapot maken aan een jasje ? Helemaal niets.

Mijn kinderen dragen geen 2e hands kleding, mijn kinderen dragen vintage. Ja vintage want als een model vintage draagt is ze ook super hip. Meestal koop ik de kleertjes op de website van Lindielin. Een overzichtelijke webshop met eerlijke prijzen. Het mooiste is ik stuur er zelf ook kleertjes naar toe, en als deze verkocht worden dan krijg ik ook nog eens een percentage van het verkoop bedrag. En dan koop ik weer nieuwe vintage kleding voor mijn kids.

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding. Bookmark de permalink.