Camping Veluwe erg mooi!

Camping Veluwe heeft ons heel erg verrast over de kwaliteit van een camping in Nederland. Wat was het mooi zeg! We, mijn vrouw en ik, kunnen het bijna niet onder woorden brengen hoe mooi wij onze vakantie hebben gevonden. Echt in één woord: fantastisch! En dan overdrijf ik helemaal niets.

Super schoon en kindvriendelijk!

Naast dat de camping voorzien was van alle comfort was het ook nog eens heel erg schoon. De toiletten waren continue, de hele dag door, brand schoon en dat kan niet worden gezegd bij menig andere toiletruimte op een camping. Ook was de camping super kindvriendelijk. Zo hebben ze een heel team elke dag klaar staan die er voor moet zorgen dat de kinderen een hele top vakantie krijgen.

Camping Beekbergen

De camping zit ook in beekbergen, maar het is dus echt een top camping. We zijn helemaal verbaasd geraakt over de kwaliteit. Hoe simpel kan zijn dat dat de toiletten schoon zijn zult u nu vast wel denken, maar zo hele makkelijk en gebruikelijk is dat niet in Nederland en al helemaal niet in het buitenland. Dan wordt het gemak alleen maar fijner als deze toiletten, waarvan je toch dagelijks gebruikt moet maken, super schoon zijn.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.