Vintage Cowboys; stoere jongenskleding met een retro touch

Stoere jongenskleding met een vleugje retro

Super blij zijn we met onze nieuwste aanwinst in het assortiment. We kwamen het redelijk nieuwe (2013) Nederlandse merk Vintage Cowboys tegen en waren meteen verkocht! Stoer, stoerder, stoerst. dat is wat ons betreft van toepassing op de jongenskleding van ontwerpster Jeanine van Zuylen.

Vintage Cowboys Wintercollectie 2015 2016

Kleding voor stoere jongens

Jeanine, de ontwerpster en eigenaresse van Vintage Cowboys is een echte jongensmoeder en ze was van mening dat jongenskleding wel wat meer in mocht spelen op de belevingswereld van jongens. En dat doet ze met Vintage Cowboys! Door gebruik te maken van comfortabele materialen en door het ontwerpen van de meest gave prints voor op de longsleeves, sweaters, blousshirts en shirts.

Longsleeves van Vintage Cowboys

Coole sweaters met een retro look

De sweaters uit de wintercollectie 2015-2016 zijn allemaal absoluut cool, maar hebben daarbij ook een heerlijke retro uitstraling. Deze uitstraling wordt versterkt door het toepassen van velours in sommige modellen. We love the 70ties!

Ook fijn is dat alle items uit de Vintage Cowboys collecties in beperkte oplage gemaakt worden. Zo blijven ze lekker exclusief en valt je zoon echt op op het schoolplein in zijn Vintage Cowboys!

Longsleeves met gave prints

Zoals al aangegeven, is het voor Jeanine vooral belangrijk dat de prints op de kleding inspelen op de belevingswereld van de jongens die de kleding dragen. En daar is ze perfect in geslaagd wat ons betreft!

We zien prints van monsters, cowboys, adelaars, retro auto’s en zelfs stoere tekstballoons. En deze prints zijn in veel items toegepast als all-over print op het voor- en achterpand.

Vintage Cowboys longsleeves

Vintage Cowboys online

Zoals waarschijnlijk wel duidelijk is, zijn wij heel erg fan van de jongenskleding van Vintage Cowboys! We zijn dan ook super blij dat we dit gave merk toe hebben kunnen voegen aan ons assortiment. Voor deze winter met een kleine selectie, maar voor de komende zomercollectie hopen we meer items aan te kunnen bieden.

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.