Snelle betrouwbare informatie met dynamische bewegwijzering

HR Groep levert naast statische bewegwijzering ook dynamische bewegwijzering in samenwerking met dochterbedrijf Brimos Techniek. Er wordt onderscheid gemaakt in prismaborden, matrixborden, LED signaalgevers en Dynamische Route Informatie Panelen.

Vlotte en veilige doorstroom

Een wegbeheerder heeft de dagelijkse zorg voor aanleg en onderhoud van het Nederlandse wegenstelsel en vanzelfsprekend hoort daar ook bewegwijzering bij. Een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer is een cruciaal uitgangspunt bij het beheer. Dynamische bewegwijzering maakt het de wegbeheerder een stuk eenvoudiger om actuele informatie te leveren. Onlangs heeft HR Groep in Rotterdam dynamische bewegwijzering geleverd in de vorm van parkeerverwijzing. Hier is gebruik gemaakt van een combinatie van bewegwijzering, rotatiepanelen, VRI’s en led-techniek.

Ruime keuze uit diverse typen bewegwijzering
Als het gaat om dynamische bewegwijzering levert HR Groep onder meer LED signaalgevers, Prismaborden en DRIP’s (Dynamische Route Informatie Panelen). Daarnaast leveren wij ook diverse producten op het gebied van binnenbewegwijzering. Hiermee helpen wij overheidsinstanties en andere organisaties om de (weg)gebruiker op een veilige en esthetisch verantwoorde manier te begeleiden en te informeren. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Hierdoor staan we niet alleen dicht bij de klant. Het stelt ons ook in staat flexibel in te kunnen spelen op wensen waarbij wij de zekerheid geven van een snelle en betrouwbare levering.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.