Vanuit uw chalet Megève op culinaire wijze verkennen

U wilt dit jaar op wintersport, maar hebt geen zin in de standaard Schnitzel en Bratwürste? Kiest u dan eens voor een exclusieve skivakantie in één van onze gecaterde chalets. Want vanuit onze luxe chalets Megève op culinaire wijze ontdekken, is werkelijk de hemel op aarde.

Hoewel Megève is gebouwd rond een Middeleeuws dorp uit de 14e eeuw, ontwikkelde het zich pas in de 20e eeuw tot het betoverende skidorp dat wij nu kennen. Barones Maurice de Rothschild, bekend onder de naam Barones Noémie ondekte in de jaren ’20 van de vorige eeuw het prachtige uitzicht vanaf het plateau van Mont d’Arbois en besloot hier een hotel te vestigen. De rest is geschiedenis!

Luxe chalets in Megève

Met het hotel kwamen er meer toeristische voorzieningen en tegenwoordig bevolken luxe chalets Megève. Het dorp staat bekend om haar gastronomie en trekt elk jaar veelbelovende jonge koks aan om zich te ontwikkelen tot een sterrenchef. Overigens bestaat Megève niet alleen uit sterrenrestaurants, ook kleinere etablissementen met een intieme setting vindt u hier.

Maar Megève biedt meer dan een culinaire ervaring alleen. Na het diner kunt u heerlijk het nachtleven van Megève gaan verkennen in de bioscoop of het casino. En natuurlijk eindigt de ideale avond uit in één van de exclusieve bars zoals de Palo Alto of de Cocoon Club. Wanneer u thuiskomt in uw exclusieve chalet dan staat het personeel voor uw klaar met een slaapmutsje, waarna u als een roos in slaap valt.

Na al die culinaire versnaperingen wordt het de volgende dag hoog tijd om deze er lekker af te skiën. Gelukkig biedt Megève met haar 445 kilometer aan pistes daar ruime mogelijkheden voor. Gelegen in het hart van de Mont Blanc kunt u hier naar hartenlust skiën voordat u zich ’s avonds weer in het bruisende nachtleven stort!

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.