Uw nieuwe parketvloer

Een goede vloer van parket gaat vele jaren mee! Althans, als u deze goed verzorgd en van de nodige onderhoudsbeurten voorziet. Dit is echter geen gemakkelijke opgave als u niet thuis bent in de wereld van houten vloeren en weet wat hiervoor nodig is. Zowel voor het bijhouden van een vloer als voor het leggen van parket zijn ervaring, vakmanschap en uiteraard kwalitatief goede producten nodig. Als u niet al deze facetten beheerst of in huis heeft, kunt u gebruik maken van de diensten en expertise van Maerssens Vloerenhuys die u kunnen voorzien van alles wat u nodig heeft. Kiest u voor Maerssens Vloerenhuys, dan kiest u voor parket Utrecht.

Maerssens Vloerenhuys

Bij het Vloerenhuys werken alleen werknemers die iedere dag en iedere klus opnieuw met passie voor hun werk kiezen. Zo heeft u als klant altijd één of meerdere gemotiveerde specialisten over de vloer die het beste met uw vloer voor hebben. Er wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande producten die voldoen aan alle eisen, zodat u echt verzekerd bent van een prachtig eindresultaat!

Bent u ook op zoek naar parketvloeren? Dan bent u op zoek naar Maerssens Vloerenhuys! Wacht niet langer met contact opnemen en vraag vandaag nog een offerte aan! Geheel vrijblijvend, maar altijd scherp geprijsd. Maerssens Vloerenhuys, ook voor uw

parket Hilversum.

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.