Fijne vloerenlegger

Met behulp van Google ben ik op zoek gegaan naar een specialist in parketvloeren in de buurt van mijn nieuwe woonplaats, de regio Utrecht. Verhuizen naar een nieuwe stad is niet alleen lastig omdat je vrienden en familie achterblijven, maar ook omdat je je bekende adressen als klusjesmannen en parketleggers niet meer in de buurt zijn. Uit de zoekresultaten heb ik Maerssens Vloerenhuys gekozen, waarna ik hun website bekeek en daar een goed gevoel bij kreeg: ik voelde mij persoonlijk aangesproken, er is een ruim assortiment en een fijn beschrijven service die ik kon verwachten. Dit is mijn eerste ‘eigen’ huis en daar wil ik een langere tijd blijven kiezen ,daarvoor heb ik een specialist ingehuurd. Maerssens Vloerenhuys dus.

Echte specialisten

Vrienden van mij zeiden dat parket leggen iets is wat ik zelf wel kon doen. Iets gemakkelijks en zonde van mijn geld als ik daarvoor hulp inroep. Ik heb het ooit met mijn vader geprobeerd, dat werd geen succes en resulteerde in een hoop ergernis en beschadigd parket dat zeker nog niet goed lag.

Daarom ben ik ook zo blij met de vakmensen van Maerssens Vloerenhuys die een keurig eindresultaat hebben opgeleverd en snel en professioneel hebben gewerkt. Ik kom hier zeker nog terug als ik weer ga verhuizen, dan kies ik opnieuw voor hen voor mijn parket Utrecht.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.