Uw eigen gietvloer

Welke opties zijn er mogelijk?

Een gietvloer op basis van kunststof of cement zal altijd garant staan voor een bijzondere uitstraling die u nergens anders zult aantreffen. U heeft een grote keuze tussen verschillende ontwerpen, van vlak tot strak of van robuust tot stoer. De afwerking kunt u geheel laten maken naar uw eigen smaak. De kleuren die u graag ziet en die passen binnen uw interieur kunt u zelf uitkiezen. Er is een enorme keuze tussen verschillende kleuren, structuren tot afwerkingen. Elk geheel kan u laten aanpassen door wat u zelf graag ziet. Nu kan u dit in een mum van tijd uw eigen gietvloer laten maken die geheel van uzelf is. Eigenlijk is dit uniek, want u hebt iets wat niemand anders in huis kan halen omdat het uniek is. De wil en de wensen van onze klanten staan hier altijd dag in, dag uit centraal.

Nieuwbouw

U weet dat een nieuwbouw door veel verschillende handen gaan tot het werk helemaal af is. Een nieuwbouw begint altijd met een onderkant en zo wordt er van beneden naar boven systematisch gewerkt. Daarom is het heel normaal dat er gezorgd wordt voor een stevige ondervloer. Een stevige ondervloer is de basis voor een goede huisvloer. Daarom is het noodzakelijk dat u zorgt voor een stevige chape. Als de chape niet goed is, bestaat de kans dat er allemaal scheuren in komen en dan bent u binnen de kortste keren uw vloer aan het uitbreken.

De nieuwe chape heeft altijd een aanzienlijk hoog vochtgehalte. Dit alles moet eerst verminderd worden voordat een gietvloer kan worden geplaatst. Dit proces heeft te maken met scheuren in de vloer die kunnen ontstaan als er teveel vocht in uw ondervloer zit. De gietvloer moet eerst uitharden, maar dit kan onmogelijk plaatsvinden als er teveel vocht in de ondervloer zit. Daarom moet een gietvloer alleen door echte vakmensen worden gelegd.

Bron: GV gietvloeren

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.