Een middenweg zoeken

Zit jij middenin een scheiding en wil jij dat alles op een goede manier geregeld wordt. Wil jij hiervoor niet een rechter inschakelen, maar wil jij samen met jouw partner hieruit komen. Dan is Pacifici de oplossing voor jou! Pacifici is een mediation praktijk die ervoor kan zorgen dat jij en jouw partner uit alle zaken kunnen komen. Zij zullen jullie hierin begeleiden en ervoor zorgen dat je leert naar elkaar luisteren.

Er is altijd een middenweg

Er is altijd een middenweg in een kwestie. Deze ga je samen met behulp en begeleiding van de mediator vinden, zodat allebei de partijen zeer tevreden zullen zij met de beslissing dat gemaakt wordt. Vaak zie je tijdens scheidingen dat één van de partijen niet helemaal eens is met de beslissing, maar deze zul je niet helpen onder begeleiding van een mediator. Jij gaat samen zelf keuzes maken met de persoon in kwestie en jullie leren allebei naar elkaar luisteren. Je hoeft niet te schreeuwen om je stem te laten horen, want ieder mens is geboren met goede oren. Jij en de partner in kwestie kunnen dus allebei jullie stem laten horen, en zijn samen volwassen genoeg om keuzes te maken.

Wil jij meer informatie over Pacifici, de mediation Groningen? Bekijk dan snel de website van de specialist en vraag direct meer info aan!

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.