Unieke, persoonlijke en exclusieve bruidsjurk door Carla Couture

Ben jij al tijden op zoek naar een trouwjurk, maar wil het zoeken maar niet slagen? De reden hiervan kan zijn dat je gewoon niks vindt wat echt bij jou past en waar jij je echt goed bij voelt. Als jij ideeën hebt voor een trouwjurk, maar ze niet in een bestaande trouwjurk kan vinden, dan is het een goed idee om langs te gaan bij Carla Couture. Zij kan jouw droomjurk realiseren.

Droomjurk realiseren

Carla Couture is een atelier gevestigd in Zutphen. Carla Pannen is de vrouw erachter. Zij zorgt voor prachtige bruidsjurken of jurken voor andere speciale gelegenheden. Het is een echte vakvrouw, die wil zorgen voor een prachtige jurk. Ze luistert graag naar jouw wensen en ideeën en zal ervoor zorgen dat dit zoveel mogelijk werkelijkheid zal worden. Het doel is een unieke, persoonlijk en exclusieve trouwjurk die bij past en bij jouw past. Niet alleen jij, maar ook jouw gasten en bruidsmeisjes kunnen hier een jurk laten maken. Alles om jouw zo speciaal en zeker te laten voelen op jullie bijzondere dag.

Afspraak maken

Wil jij graag dat Carla een bruidsjurk voor jou maakt? Of ben je nog niet overtuigd? Op de website staan foto’s van reeds gemaakte bruidsjurken om het vakwerk van Carla te kunnen bekijken. Als je interesse hebt kun je op de website de contact- en adresgegevens vinden om contact op te nemen of even langs te komen.

 

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding. Bookmark de permalink.