Packstore is specialist in Co-packing en logistieke zaken

Packstore staat bekend om haar co-packing werkzaamheden en logistieke zaken. Maar ook om bewaking van uw budget en planning. Ze zijn snel inzetbaar, ook als u op het laatste moment een order heeft. Dit wordt gezien als een positieve uitdaging en niet als een last.

Over Packstore

Zoals al eerder gezegd werd, staat Packstore bekend om haar kwaliteit van dienstverlening, maar ook om het respecteren van haar klantenwensen. Als u voor Packstore kiest, heeft u dan één vast aanspreekpunt waar u mee communiceert.

Magazijnruimte nodig?

Zowel voor inpakken en ompakken kunt u bij Packstore terecht. Maar wist u dat u ook magazijnruimtes kunt huren? Als uw bedrijfspand niet geschikt is voor extra magazijnruimte kunt u dit gewoon in Ede huren. Heel makkelijk als u al uw logistieke diensten onder één dak heeft. Deze ruimte is al te huur vanaf 1 vierkante meter. Meer weten? Bel even met een van de medewerkers.

Sociale werkplek

Behalve kwaliteit en oog voor haar klantenwensen, vindt Packstore Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ook heel belangrijk. Ze bieden werkplekken aan voor mensen die het wat moeilijker in de maatschappij hebben. Ze gaan dus goed met klanten om, maar ook zeker met hun medewerkers. Voor meer informatie over deze maatschappelijke manier van werken, klik hier: sociale werkplek Rotterdam.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.