Uitstapje naar het buitenland

Afgelopen zomer ben ik op een motorvakantie geweest met een hele club vrienden. Wij hebben onze motoren in Den Haag gehuurd. De optie was ook om onze motoren in Rotterdam te huren maar hier hebben wij niet voor gekozen om dat dit verder weg was om te vertrekken met zijn allen.

We zijn vertrokken vanuit Den Haag. Hier verzamelden we met zijn allen om 1 uur ’s middags en zijn we vertrokken richting België. Ons doel was om binnen een paar uur in Antwerpen te zijn. Rond 4 uur in de middag waren we aangekomen in Antwerpen. Vanuit Antwerpen zijn we door getrokken over de ardennen richting Oostenrijk. We vonden het heel mooi om de berggebieden erbij te betrekken omdat veel van ons nog nooit in die gebieden geweest waren. De alpen was wel echt het hoogtepunt van deze motor vakantie. Dit was echt super indrukwekkend en spannend om dit met een gehuurde motor te doen.

We waren allemaal erg tevreden over de gehuurde motoren. Ze deden het uitermate goed en waren goed afgesteld. Deze motoren waren erg powerfull de berg op, en natuurlijk ook de berg af. Sommige van ons zaten met zijn tweeën op 1 motor. Dit is ook prima bevallen. Over het algemeen zijn we meer dan tevreden.

 

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Overig. Bookmark de permalink.