Trouwen op geweldige locatie

Ga jij binnenkort trouwen en ben jij nog op zoek naar een enorm leuke locatie om jouw trouwerij te vieren? Dan zit je bij Rederij Celjo aan het juiste adres! Rederij Celjo verhuurt namelijk een toplocatie op het water, waar jij samen met jouw gezin en/of vrienden een heerlijk feest kunt houden. Rederij Celjo geeft jou de mogelijkheid om heerlijk te varen over de IJssel, terwijl jij geniet van de meest heerlijke drankjes en hapjes op de luxe boten van de specialist.

Trouwerij op een boot

Jij wilt natuurlijk dat jouw trouwerij er één is om nooit te vergeten. Om deze reden wil jij natuurlijk dat de locatie van de trouwerij enorm goed moet zijn en wat is er nou leuker dan een locatie op het water. Op deze manier heb jij een locatie die zeer uniek is en bovendien kan jij zeggen dat jij getrouwd bent op meerdere locaties. Dit omdat de boot zich voort kan bewegen, waardoor het uitzicht elke seconde anders is op de geweldige partyboot van Rederij Celjo.

Voor meer informatie

Surf naar de website van Rederij Celjo voor meer informatie over de partyboot Deventer! Neem contact op met de specialist voor meer informatie en bespreek de kosten voor het afhuren van één van de geweldige partyboten.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Maatschappij. Bookmark de permalink.